Disk full (/var/tmp/#sql_4ea_0); waiting for someone to free some space...Disk full (/var/tmp/#sql_4ea_0); waiting for someone to free some space... INTELEKTOM ISPRED SVIH

INTELEKTOM ISPRED SVIH

Poštovani, Traženi artikal je trenutno rasprodat. Možete ga poručiti putem e-mail adrese online@gradskaknjizara.me. Molim Vas da naznačite naziv i količinu artikla koji želite da poručite. Hvala! Vaša Gradska knjižara.
Kratki opis

Potreba da ostanete u formi na mentalnom nivou, koja se posljednjih decenija uvukla u kolektivnu svijest, dobar je pristup i malim sivim ćelijama. Kao kada je riječ o fizičkom zdravlju, postoje svojevrsni metodi za unaprjeđenje mentalnog: vježbe i alatke koje možete koristiti da bi vaše misli postale jače, hitrije i prilagodljivije, što će vam pomoći da ostvarite i održite vrhunski učinak u životu, a koji će vas zaštititi od stresa i teškoća, s kojima ćete se neizostavno susretati. Henrik Feksevs putem humora i neočekivanih primjera navodi svoju čitalačku publiku na to da izoštri sopstvene mentalne supermoći, da što više uživa u životu i postigne što veći uspjeh – ma kakvom se definicijom uspjeha rukovodila. Predočavajući djelotvorne tehnike, upotrijebljive za optimizovanje sebe u raznim aspektima, u rasponu od obuke u kreativnosti i pamćenju do dostizanja sreće i emocionalnog odlučivanja, on nastoji da vam pomogne da živite životom koji želite. Kad steknete kontrolu nad latentnim mentalnim sposobnostima, dobićete nešto što isključivo može da se opiše kao mentalne supermoći.

lass="swiper-slide ">