prijava
registracija
0
korpa
0
korpa
Pomoć

NajčešÄ‡e postavljena pitanja:

 1. Šta se dobija registracijom i da li je obavezna?

Ne morate odmah da se registrujete niti da budete logovani da bi dodavali knjige u korpu. Ali, to ćete morati da učinite da biste prešli na proces kupovine i zaključivanja porudžbine.

Da biste kupovali na sajtu treba da ste registrovani. Registracijom stičete mogućnost da dobijate obavještenja o svim dešavanjima i novostima Nove knjige i Gradske knjižare.

 1. Kako se kupuje?

Kupovina na našem sajtu je vrlo jednostavna. Dovoljno je da pratite korake kako je i objašnjeno:

https://novaknjiga.com/gknjizara/Kupovina.html

 1. Koji su načini plaćanja?

Odabrane artikle možete platiti na sledeće načine:

 • platnom karticom,

 • pouzećem i

 • opštom uplatnicom.

Dovoljno je da pratite uputstva i da date tačne podatke kako bi isporuka stigla na željenu adresu.

 1. Koliko iznose troškovi pošiljke?

Cijena troškova pošiljke zavisi od toga da li kupujete u Crnoj Gori ili u inostranstvu. Za kupovinu u Crnoj Gori cijena pošiljke je 3,50 eura. Dok, cijena isporuke za inostranstvo iznosi 20,00 eura, izuzev za Srbiju gdje cijena iznosi 4,00 eura i za Bosnu i Hercegovinu 5,00 eura.

Na zahtjev poručioca porudžbinu je moguće poslati i putem DHL-a.

Isporuka proizvoda traje od 2 do 5 radnih dana na teritoriji Crne Gore. Dok je rok za porudžbine iz inostranstva do 15 radnih dana.

 1. Da li se mogu poručiti knjige koje su rasprodate ili koji se ne nalaze u ponudi na sajtu?

Ukoliko je tiraž tražene knjige trenutno rasprodat, na Vaš zahtjev pokušaćemo da za Vas obezbijedimo traženi naslov. Dovoljno je da nas kontaktirajte na nabavka@novaknjiga.com , a mi ćemo se potruditi da Vas obavijestimo u najkraćem mogućem roku.

 1. Da li je sigurno da se prilikom kupovine koriste kreditne kartice? Da li je kupovina na sajtu sigurna?

Da, kupovina preko našeg sajta je sigurna. Ukoliko ste izabrali plaćanje "platnim karticama" Vaši podaci se preusmjeravaju na zaštićeni server banke na kome je potrebno da popunite podatke koji se odnose na platne kartice. Niko od zaposlenih u preduzeću Nova knjiga (Gradska knjižara) nema pristup podacima o korišÄ‡enoj kartici.

 1. Da li se može otkazati ili mijenjati porudžbina?

Porudžbinu možete promijeniti ili otkazati u roku od 24 časa od trenutka kada ste artikle poručili. Potrebno je da nas kontaktirate pozivom na broj 020-655-388 za sve detalje ili da pošaljete mail na maida.sukurica@novaknjiga.com . Nije moguće otkazati porudžbinu nakon isteka roka.

 1. Da li se online mogu poručiti knjige iz klupskog programa Kluba čitalaca po datom popustu?

Svi članovi Kluba čitalaca uživaju popuste i na sajtu. Prilikom kupovine dovoljno je da se prijave kao postojeći član Kluba i moći će da ostvaruju popuste koji se odnose samo na njih.

 1. Da li i na koji način mogu da pratim pošiljku?

Pošiljku je moguće pratiti ukoliko ste poručili knjige putem DHL-a na sledeći način:

Prvo ukucajte sajt DHL pošte http://www.dhl.com/en.html .

U polju Track your shipment ukucajte broj koji Vam je poslao pošiljalac,

I zatim pritisnite dugme Track .

Pošiljku možete pratiti ukoliko ste poručili knjige sa vrednosnom pošiljkom ili pošiljkom sa otkupninom na sledeći način:

Prvo ukucajte sajt pošte Crne Gore http://www.postacg.me/main.php , na naslovnoj strani kliknite Track and Trace. Kada Vam otvori polje unesite prijemni broj pošiljke.